tiistai 9. syyskuuta 2014

Soijarouhepastakastike

Eli tänään tein äidiltä saamani reseptin mukaan aivan tavallista jauhelihalkastiketta spaghetilla. Korvasin vain jauhelihan soijarouheella. Mielestäni erittäin hyvänmakuista, halpaa sekä helppoa kasvisruokaa. :) Tästä annoksesta minulle riitti ainakin kolmeksi kerraksi, mutta jos teet isommalle porukalle, suosittelen tekemään kaksinkertaisen annoksen.

Aineet:

- öljyä
- 1 sipuli
- 1 dl vettä
- 1 dl tummaa soijarouhetta
- 500 g paseerattua tomaattia
- ½ dl kermaa
- pari valkosipulinkynttä
- paprikajauhetta
- suolaa
- mustapippuria
(- basilikaa)

Ohjeet:


  • Kuullota sipuli öljyssä ja lisää paprikajauhe. Sekoita.
  • Lisää vesi ja soijarouhe. Sekoittele niin, että neste imeytyy.
  • Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehua hiljaa muutama minuutti.
  • Laita mausteet joukkoon ja ota pois levyltä.
  • Sekoita joukkoon kerma ja valkosipulia maun mukaan.

Taste & Enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti