perjantai 31. elokuuta 2012

Kolmen suklaan juustokakku

Ohje:

Pohja:

175 g Domino-keksejä
50 g margariinia

Täyte:

n. 130 g valkosuklaata
n. 130 g maitosuklaata
n. 130 g tummaa suklaata
0,5 dl sokeria
4 dl kermaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
8 liivatelehteä

Murskaa keksit ja sekoita sulatettu margariini joukkoon. Aseta paperi irtopohjavuoan pohjalle mahdollisten vuotojen ehkäisemiseksi sekä tasoita keksiseos vuoan pohjalle. Laita liivatteet kylmään veteen. Vatkaa kerma ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata suklaat taas vesihauteessa kolmessa kulhossa, ja sekoita jokaisen suklaan joukkoon kolmasosa tuorejuustosta.

Liuota pehmenneet liivatelehdet n. 1 desilitraan kiehuvaa vettä. Kaada ohuena nauhana liivatenesteestä kolmasosa jokaiseen suklaaseokseen. Lisää myös kermavaahdosta kolmasosa jokaiseen suklaaseokseen. Kaada täytteet kerroksittain vuokaan. Anna kerroksen jähmettyä jääkaapissa 5-10 min ennen kuin lisäät uuden, jotta raidat pysyvät selkeinä.

Anna kakun hyytyä ennen tarjoilua jääkaapissa vähintään 4 tuntia, tai yön yli. Raasta viimeiseksi jääkaappikylmää suklaata päälle koristeeksi.


"Tämä oli aika vaikeaa tehdä, mutta onnistui kuitenkin.. :) Ja kannattaa varata kauan aikaa ja, jos olet tekemässä tätä juhlaan, niin ehdotan, että pidät yön yli jääkaapissa. :3 En voi kun sanoa, että hyvää on. Ja tietysti tästäkin saa raikkaamman soveltamalla. Pohjaanhan voi laittaa minttu dominoita ja maitosuklaan paikalle minttu krokanttia ja viimeiseksi silaukseksi vielä mintun lehti päälle koristeeksi. Ja taas pyydän kommentteja, jos kokeilitte itse! :)"



Taste & Enjoy!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti