lauantai 16. maaliskuuta 2013

Tulinen kanacurry!

Raaka-aineet:

½ dl öljyä
1-2 rkl currya
300 g maustamattomia kanasuikaleita
200 g wokkivihanneksia
2 dl kermaa (itse käytin kuohukermaa)
currytahnaa (määrittää tulisuuden)
sweet chili saucea
suolaa

Ohje:

1. Kaada öljy ja curry kuumalle pannulle. Sekoittele ne ja laita kanasuikaleet mukaan. Paista kanoja niin kauan, että ne ovat kypsiä. (Voit halkaista yhden kanan palasen ja se on kypsää, jos se on valkoista, ei punaista.)

2. Laita seuraavaksi wokkivihannekset joukkoon ja anna niiden kypsyä hetki. Lisää sitten kerma. (Kerma haihtuu hieman paistettaessa, tämä on normaalia.) Sekoittele vähän.

3. Lisää mausteita oman makusi mukaan. Muista sekoittaa currytahna ja sweet chili sekaan tasaisesti, ettei jää chilisiä sattumia. :D

Tarjoa riisin tai nuudelin kanssa!

Taste & Enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti